LifeClass Terme Sveti Martin

Svijet zdravih užitaka

LifeClass Terme Sveti Martin su jedinstvena destinacija u kontinentalnoj Hrvatskoj čija se vizija “Svijet zdravih užitaka” temelji na nekoliko segmenata, a najvažniji od njih su ljekovita termomineralna voda po sastavu jedinstvena u Europi, zdrava i lokalna gastronomija, raznoliki sportski sadržaji za profesionalce ali i rekreativce, te netaknuta priroda okolice koja poziva na boravak na otvorenome.

Smještajna ponuda

Pored smještajne ponude Apartmana Regina s 120 apartmana, Resort uključuje smještaj u Hotelu Spa Golfer 4* kapaciteta 320 kreveta (151 moderno opremljena soba i 6 suite-a). U sklopu hotela nalazi se wellness centar koji uz holističke programe i individualni pruža jedinstvo duha i tijela te novo renovirani kongresni centar koji može realizirati svaki kongres  ili poslovni skup.

Međimurje i dr. Rudolf Steiner

Osim što su u svoje poslovanje implementirale brojne zelene standarde kao što je certifikat ISO:50001, Terme Sveti Martin u pojedine su segmente implementirale i dijelove filozofije dr. Rudolfa Steinera, svjetski poznatog antropozofa koji promovira jedinstvo tijela, uma i duha pojedinca – temelj svakog boravka u srcu gornjeg Međimurja.

Kontakt podaci:
LifeClass Terme Sveti Martin
Adresa: Izvorska 3, 40313 Sveti Martin na Muri, Hrvatska
Telefon: +385 40 371 111
Email: info@termesvetimartin.com
Web: www.termesvetimartin.com
Facebook: fb.com/toplicesvetimartin

  • TSM Photo (1)
  • http://wowslider.net/
  • TSM Photo (3)
http://wowslider.com/ by WOWSlider.com v8.6