Terme Tuhelj

Najveći kupališni i wellness centar u Hrvatskoj

Terme Tuhelj, najveći kupališni i wellness centar u Hrvatskoj, smještene su na samom izvoru termalne vode i ljekovitog blata i okružene zelenilom netaknute prirode zagorskih brežuljaka, udaljene 35 km od Zagreba. Okružene wellness vrtovima, zagorskim zelenilom i modernom arhitekturom koja se stapa s prirodom, hotel WELL **** Terme Tuhelj sadrži 264 sobe vrhunske kvalitete.

Usluge 

Osim u udobnosti soba, gosti mogu uživati u brojnim wellness i spa uslugama najvećeg Svijeta sauna, SPAeVITA centra njege i ljepote te najvećeg vodenog parka u Hrvatskoj, a gastronomski užitak pronalaze u restoranima s ponudom tradicionalne i internacionalne kuhinje i neponovljivoj ponudi restorana Dvorac Mihanović.

Poslovanje i inovacija

Kako se u svojem poslovanju vode ciljem da budu drugačiji, inovativniji i prepoznatljivi, Terme Tuhelj permanentno razvijaju svoje poslovanje i rast kako bi pružili svojim gostima maksimalnu kvalitetu i udobnost. Slijedeći trendove u termalnom i zdravstvenom turizmu, postale su destinacija za unapređenje kvalitete života postavljajući nove standarde i razvijajući potpuno nove ponude.

Poveznica na web stranicu Termi Tuhelj.

  • Murtić na Vodenom planetu
  • Svijet sauna - program termalnim baltom
  • responsive slider
  • Terme Tuhelj
wow slider by WOWSlider.com v8.6