Top Terme Topusko

Topusko se nalazi sedamdesetak kilometara južno od Zagreba, između Karlovca i Siska, a upravno u Sisačko-moslavačkoj županiji. Topusko se nalazi na nadmorskoj visini od 130 metara, omeđen na zapadu obroncima Petrove gore, a na istoku s Zrinske gore.

Topusko danas

Djelatnost Top Termi d.o.o. je ugostiteljstvo – turističke djelatnosti. Oni su orijentirani na zdravlje, wellness i kongresni turizam. Tu je i spa hotel sa 232 kreveta u 58 jednokrevetnih i 88 dvokrevetnih soba. Sve sobe imaju tuš / wc, telefon, TV / SAT.

Hotel ima dva restorana – a la carte restoran, rekreacijski centar sa zatvorenim – bazen na otvorenom, saune, teretana, fitness centar, prostor za terapiju i wellness, stolni tenis, kuglana, biciklizam, gljiva fontana, dvije banke, suvenirnice , kongresne dvorane, frizerski salon, ručna masaža, hidromasaža, tretmani tijela (čokolada, med, đumbir), lice tretmani, manikura, pedikura, masaža stopala, body wrapping, peeling tijela, tri aperitiv bara i vanjska terasa.

Kompleks bazena i termalna voda

U neposrednoj blizini hotela nalazi se kompleks otvorenih bazena – 5 bazena različitih veličina, dubine i temperature, golf, odbojka na pijesku, tri teniska terena, kuglanje, mini golf, vanjski restoran. Bazeni su smješteni u sjeni stoljetnih stabala i okružena zelenim površinama. Naš restoran je u 100 vodećih hrvatskih restorana. Svi bazena (unutarnji i vanjski) su ispunjene s termalnom vodom.

Termalna voda je vulkanskog podrijetla, temperature na izvoru je 68 do 72 ° C, a temperatura u bazenima se kreće u okviru 27-34 ° C.

Poveznica na web stranicu web stranicu

  • Hotel
  • jquery slider
  • Zatvoreni bazen
bootstrap slider by WOWSlider.com v8.6