Toplice Lipik

Višestoljetna tradicija i rezultati u Toplicama Lipik 

Okružene stoljetnim perivojem, prirodnim izvorima ljekovite termalne vode s bogatom povijesti Toplice Lipik u svojoj očuvanoj izvornoj arhitekturi vode vas u blagodati u kojima su uživali još i stari Rimljani. Višestoljetna tradicija u liječenju bazirana je prije svega, na ljekovitim svojstvima vode koja ima stalnu temperaturu izvorišta od 60°C, a zbog svog kemijskog sastava ima izvanredne balneološke karakteristike.

Rehabilitacijski programi

Spojem prirodnih činitelja, modernih medicinskih dostignuća i stručnog osoblja pripremaju se rehabilitacijski programi prilagođeni specifičnim potrebama svakog pojedinca. Odlični rezultati postižu se u rehabilitaciji oboljelih od multiple skleroze i stanja nakon moždanog udara. Ovisno o funkcionalnom stanju svakog pojedinca pružamo mogućnost izbora smještaja od odjela s 24-satnom njegom do apartmana s 4 zvjezdice u miru jednog od najljepših lječilišnih perivoja u Hrvatskoj.

Ponuda

Ponuda: rehabilitacijski programi, smještaj i hrana, zatvoreni bazen s ljekovitom termalnom vodom, dvorana za simpozije i seminare, dodatni sadržaji.

Poveznica na web stranicu Toplica Lipik

  • doktorica
  • http://wowslider.net/
  • Mramorne kupke
bootstrap carousel by WOWSlider.com v8.6